Dentaş İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ederek; her veli ve öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatı vermek, hem öğretenler hem öğrenenlerin birbirlerinin gelişimine yardımcı olmalarını sağlamak, okulumuzda çalışanların gerekenleri yaparken kendilerinden emin olmalarını sağlamak, her gün daha da mükemmele ulaşmak için sürekli gelişme anlayışında ve bilimsel gerçekler doğrultusunda paydaşların mutluluğu için çalışmaktır.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgi, beceri ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmaya yardımcı olmaktır.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dentas.meb.k12.tr

Adres - Sevindik Mahallesi 2301 Sokak No10 Ankara Bulvarı DENİZLİ

Yerleşim Yeri - MERKEZ-SEVİNDİK MAHALLESİ

Adres - Sevindik Mahallesi 2301 Sokak No10 Ankara Bulvarı DENİZLİ

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ VE OTOBÜSLERLE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE OLUP, ULAŞIM SORUNU YOKTUR. OTOGARA 5 DK MESAFEDEDİR.