Erhan ORAL - Müdür Yardımcısı

1985 yılında Burdur ili Gölhisar İlçesinde doğdu. İlk-orta ve lise öğrenimini Burdur İli Gölhisar ilçesinde tamamladı. 2009 yılında Dumulupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliğinden mezun oldu. 2010 yılında Afyon-Şuhut Balçıkhisar İlkokulu´nda ilk görevine başladı. 2011 yılında Yedek Subay Öğretmen olarak Ağrı Merkez Taşlıçay ilkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak 1 yıl görev yaptı. 2017 yılına kadar 3 yılı müdür yetkili öğretmen olmak üzere Balçıkhisar İlkokulu´nda ki görevine drevam etti. 2017 yılında eş durumu ile Denizli-Pamukkale ilçesine atandı. 2019 yılına kadar norm fazlası sınıf öğretmeni olarak çeşitli okullarda görevine devam etti. 2019 yılında ÖSYM tarafından yapılan Müdür Yardımcılığı Sınavına girerek 01/10/2019 tarihinde Müdür Yardımcısı olarak atandığı Dentaş İlokulu´nda ki görevine halen devam etmektedir.